USLUŽNO TAPACIRANJE naslona za ruku MERCEDES W211 TEGET

Na zalihama

Opis

PULSAR –  SINCE 1924 – TRADEMARK
—————————————————————————————-
„ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM  –  TRADICIJA KOJA TRAJE“
                                     

„RADIMO NON-STOP“ nesmetano „BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN,  jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . .   porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . .  (sve kao u Nemačku).

. . . . . . . . . . . . . „RADNO VREME – DOK NE POPADAMO“  . . . . . . . . . . .

ISPORUKA IDE „DANAS ZA SUTRA“, ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo – tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično – ali i to se da rešiti).

NA ZAHTEV KUPCA VRŠIMO USLUGU TAPACIRANJA NASLONA ZA RUKU, I IZRADU TIPSKIH  KOŽICA MENJAČA I RUČNE ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA.

ZA SLUČAJ DA JE VAŠ NASLON ZA RUKU KAO KOD OVOG MERCEDES-a W211 (2002-2009), PRVOBITNO BIO ISKRZAN OD UPOTREBE, ZASEČEN OŠTRIM PREDMETOM, IZBLEDEO OD SUNCA, ILI BILO KAKAV DRUGI VID ODSTUPANJA OD FABRIČKOG, NA KONTO VAŠEG ORIGINALNOG NASLONA ZA RUKU (koji ćete nam poslati brzom poštom) RADIMO PRESVLAČENJE NASLONA ZA RUKU.

DAKLE, USLUGOM PRESVLAČENJA NASLONA ZA RUKU, NE DOBIJATE NIKAKVE PLASTIČNE RAMOVE, ŠARKE, ŠRAFOVE, ILI BILO KAKVE DRUGE DODATNE DELOVE, VEĆ PRESVLAČENJE RADIMO NA VAŠ VEĆ POSTOJEĆI OŠTEĆENI NASLON ZA RUKU.

Izbor eko-kože  (crna,  siva,  crem, bela, teget, svetlo plava, crvena, žuta, braon. . . )
Izbor 100% prirodne kože  (crna. . . )
 

Sve fotografije su iz naše „KREATIVNE RADIONICE“ i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova (fotografisano nakon tapaciranja).  

Ugradnja brza i jednostavna, jer se radi o originalnom delu, i tapaciranjem istog se ne gubi ništa od postojeće estetike. Već se kvlalitetnom završnom obradom automobilu daje novi izgled i produžava radni vek u punom sjaju.SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU). DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.

Kontaktirajte nas,  i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „USLUŽNO TAPACIRANJE naslona za ruku MERCEDES W211 TEGET“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *