MERCEDES W211 kompletno uslužno presvlačenje kao sa slike

Na zalihama

Opis

PULSAR –  SINCE 1924 – TRADEMARK
—————————————————————————————-
„ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM  –  TRADICIJA KOJA TRAJE“

„RADIMO NON-STOP“ nesmetano „BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN,  jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . .   porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . .  (sve kao u Nemačku).

. . . . . . . . . . . . . „RADNO VREME – DOK NE POPADAMO“  . . . . . . . . . . .

ISPORUKA IDE „DANAS ZA SUTRA“, ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo – tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično – ali i to se da rešiti).

MEREDES W211 USLUŽNO KOŽIRANJE I RUČICE MENJAČA I KOŽE ISPOD RUČICE MENJAČA (kao iz priloženih fotografija). ZNAČI. . . DA NE BUDE ZABUNE PLASTIČNI RAMOVI I RUČICE NISU PREDMET PRODAJE. . . JOŠ JEDNOM DA NAPOMENEMO (ZA OVAJ MODEL), VRŠIMO SAMO USLUŽNO KOŽIRANJE, A U KVALITET ZAVRŠNE OBRADE SE MOŽETE UVERITI NA KONTO PRILOŽENIH FOTOGRAFIJA U OGLASU.

Izbor 100%  prirodne kože (crna).  

Konac po želji  (beli, plavi, crni, crveni, žuti (limun i zlatni), crem, sivi, braon (mat i mahagoni), lavanda, pink, bordo, zeleni (fluorescentni, SMB i bledo zeleni), narandžasti (fluorescentni). . . ) 


Sve fotografije su iz naše „KREATIVNE RADIONICE“ i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova (fotografisano nakon kožiranja).  

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 4000 din. DOSTAVA „GRATIS“ . . . . . . . . . . . . . . .


SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU). DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.

Kontaktirajte nas,  i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MERCEDES W211 kompletno uslužno presvlačenje kao sa slike“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *