OPEL ASTRA H AUTOMATIC kožica menjača i ručne (2004-14) NOVO

699,00 RSD

Na zalihama

Opis

PULSAR –  SINCE 1924 – TRADEMARK
—————————————————————————————-
„ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM  –  TRADICIJA KOJA TRAJE“
                                  

„RADIMO NON-STOP“ nesmetano „BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN,   jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . .   porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . .  (sve kao u Nemačku).

. . . . . . . . . . . . . „RADNO VREME – DOK NE POPADAMO“  . . . . . . . . . . .

ISPORUKA IDE „DANAS ZA SUTRA“, ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo – tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično – ali i to se da rešiti).

KUPOVINOM DOBIJATE SAMO KOŽICU MENJAČA I KOŽICU RUČNE KOČNICE, I MONTIRATE IH NA VAŠE VEĆ POSTOJEĆE PLASTIČNE RAMOVE I RUČICE. . . NEMAMO IH U PONUDI. . . NISU PREDMET PRODAJE. . . I NEMA POTREBE DA SE IZLAŽETE DODATNIM TROŠKOVIMA. . . JER IH VEĆ POSEDUJETE U VAŠEM AUTOMOBILU (samo ih presvucite).

Izbor eko-kože  (crna,  siva,  crem, bela, teget, svetlo plava, crvena, žuta, braon. . . )

Izbor 100%  prirodne kože (crna).

Konac po želji  (beli, plavi, crni, crveni, žuti (limun i zlatni), crem, sivi (miš, silver), braon (mat i mahagoni), lavanda, pink, bordo, zeleni (fluorescentni, SMB i bledo zeleni), narandžasti (fluorescentni). . . )


Kožice menjača i ručne odgovaraju samo i isključivo za model Opel Astru H koja ima AUTOMATSKI MENJAČ, i izrađene su od najkvalitetnije eko kože (ili 100% prirodne goveđe kože), koja se koristi u auto industriji za tapaciranje automobila najnovije generacije  (što se na slikama i da videti po teksturi materijala i završnim šavovima).

Pored pomenutih kožica za automatski menjač, u ponudi imamo i kožice menjača i ručne  i za 5 i za 6 brzina,  jer se u pojedinim serijama dijametralno razlikuju (iako su naizgled slične), i može doći do vrlo brzog cepanja nakon montaže (naročito kod modela sa Cosmo varijantom), ako kožice nisu za odgovarajuće godište i odgovarajuću seriju.

Montaža brza i jednostavna, jer je  original kroj za Opel Astru H automatic (2004-2014).                           
     

„Astra H, prvi put je prikazana na sajmu automobila u Frankfurtu, septembra 2003. god. , dok je serijska proizvodnja pokrenuta marta naredne godine.  Ovaj model proizvodio se i prodavao gotovo na svim kontinetima (od Amerike do Australije). Za Nemačko tržište do 2010. god. , a za istočno-evropsko tržište do 2014. godine. Tako da je većina automobila koji se nalaze na našem tržištu (proizvedenih posle 2010. god. ), proizvedeno ili u Poljskoj (Gliwice), ili u Ruskoj Federaciji (Sankt-Petersburg).

2004–2014  (hatchback)
2007–2014 (sedan)
2005–2014 (karavan)
2005–2010 (GTC)
2006–2010 (TwinTop)

Sve fotografije su iz naše KREATIVNE RADIONICE“  i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova (fotografisano pre same ugradnje).  

 

  • CENA KOMPLETA  (kožica menjača + kožica ručne). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  = 699 dinara.


. . . . . . . . . . . . . . . . . ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 4000 din. DOSTAVA „GRATIS“ . . . . . . . . . . . . . . .  

Pored pomenute Opel Astre H,  „NA ZAHTEV KUPCA, IZRAĐUJEMO KOŽICE ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA“.                                                               

SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU). DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.                                             


Kontaktirajte nas,  
i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „OPEL ASTRA H AUTOMATIC kožica menjača i ručne (2004-14) NOVO“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *