MAN LE 140 obloga volana za kamion 100% KOŽA -KONAC PO ŽELJI

2.798,00 RSD

Na zalihama

Opis

PULSAR –  SINCE 1924 – TRADEMARK
—————————————————————————————–
„ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM  –  TRADICIJA KOJA TRAJE“
                                     


„RADIMO NON-STOP“ nesmetano „BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN,  jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . .   porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . .  (sve kao u Nemačku).

. . . . . . . . . . . . . „RADNO VREME – DOK NE POPADAMO“  . . . . . . . . . . .

ISPORUKA IDE „DANAS ZA SUTRA“, ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo – tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično – ali i to se da rešiti).  

KUPOVINOM DOBIJATE SAMO KOŽNU OBLOGU VOLANA  (iglu i 5m konca), I MONTIRATE JE NA VAŠ VEĆ POSTOJEĆI VOLAN U KAMIONU. . . DAKLE. . . VOLAN, POKLOPAC AIRBAG-a, AIRBAG  itd, NIJE PREDMET PRODAJE. . . I NEMA POTREBE DA SE IZLAŽETE DODATNIM TROŠKOVIMA.  (tipa skidanje i slanje volana, dupla poštarina, itd. ) jer je proizvod tako koncipiran da je ugradnja jako jednostavna a efekat maximalan, što se na fotografijama i da videti .   

Konac po želji  (beli, plavi, crni, crveni, sivi . . . )

Obloga VOLANA, izrađena je od 100% prirodne kože (u ponudi glatka i rupičasta), koja se koristi u auto – industriji za presvlačenje volana najnovije generacije.  UZ SVAKU KUPLJENU KOŽNU OBLOGU VOLANA DOBIJATE OVEREN GARANTNI LIST ZA KOŽU, SA GARANCIJOM U TRAJANJU OD 5 GODINA.

TRENUTNO U PONUDI ZA PREKO 250 MODELA RAZLIČITIH VOLANA.

Montaža brza i jednostavna, jer je  original kroj za Man Le (1998-2004).

 

Sve fotografije su iz naše „KREATIVNE RADIONICE“ i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova (fotografisano pre same ugradnje).

 

  • CENA KOŽNE OBLOGE VOLANA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .     = 2798 dinara.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 4000 din. DOSTAVA „GRATIS“ . . . . . . . . . . . . . . .


Pored pomenute kožne obloge za Man Le,   `NA ZAHTEV KUPCA izradjujemo i druge tipske obloge volana ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA ili KAMIONA`.

SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU).  DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.                           

Kontaktirajte nas,   i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MAN LE 140 obloga volana za kamion 100% KOŽA -KONAC PO ŽELJI“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *