LAND ROVER FREELANDER – USLUŽNO kožiranje ručice menjača

Na zalihama

Opis

 PULSAR –  SINCE 1924 – TRADEMARK
—————————————————————————————-
„ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM  –  TRADICIJA KOJA TRAJE“

 

„RADIMO NON-STOP“ nesmetano „BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN,  jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . .   porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . .  (sve kao u Nemačku).

. . . . . . . . . . . . . „RADNO VREME – DOK NE POPADAMO“  . . . . . . . . . . .

ISPORUKA IDE „DANAS ZA SUTRA“, ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo – tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično – ali i to se da rešiti).

NA ZAHTEV KUPCA VRŠIMO USLUŽNO KOŽIRANJE RUČICE MENJAČA ZA BILO KOJI MODEL.

ZA SLUČAJ DA JE VAŠA RUČICA KAO KOD OVOG LAND ROVER FREELANDER-a BILA OŠTEĆENA, IZGREBANA, ISCEPANA, ITD. . . SLOBODNO MOŽETE POSLATI VAŠU ORIGINALNU RUČICU MENJAČA, I U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU BIĆE ISKOŽIRANA 100% PRIRODNOM GOVEĐOM KOŽOM, U ČIJI SE KVALITET I ZAVRŠNU OBRADU MOŽETE UVERITI NA OSNOVU FOTOGRAFIJA U PRILOGU.

Izbor 100%  prirodne kože (crna – glatka i rupičasta perforirana).  


Konac po želji  
(beli, plavi, crni, crveni, žuti (limun i zlatni), crem, sivi, braon (mat i mahagoni), lavanda, pink, bordo, zeleni (fluorescentni, SMB i bledo zeleni), narandžasti (fluorescentni). . .
  


Sve fotografije su iz naše „KREATIVNE RADIONICE“ i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova (fotografisano nakon kožiranja).  

 

. . . . . .   ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 4000 din. DOSTAVA „GRATIS“ . . . . . . . . .  


SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU). DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.

Kontaktirajte nas,  i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „LAND ROVER FREELANDER – USLUŽNO kožiranje ručice menjača“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *