KOŽNA obloga VOLANA tipska – Opel Astra G – 100% koža NOVO

2.399,00 RSD

Na zalihama

Opis

 PULSAR –  SINCE 1924 – TRADEMARK
 —————————————————————————————–
„ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM  –  TRADICIJA KOJA TRAJE“ 


„RADIMO NON-STOP“ nesmetano „BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN,  jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . .   porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . .  (sve kao u Nemačku).

. . . . . . . . . . . . . „RADNO VREME – DOK NE POPADAMO“  . . . . . . . . . . .

ISPORUKA IDE „DANAS ZA SUTRA“, ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo – tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično – ali i to se da rešiti).  

KUPOVINOM DOBIJATE SAMO KOŽNU OBLOGU VOLANA  (iglu i 5m konca), I MONTIRATE JE NA VAŠ VEĆ POSTOJEĆI VOLAN U AUTOMOBILU. . . DAKLE. . . VOLAN, POLOPAC AIRBAG-a, AIRBAG  itd, NIJE PREDMET PRODAJE. . . I NEMA POTREBE DA SE IZLAŽETE DODATNIM TROŠKOVIMA. (tipa skidanje i slanje volana, dupla poštarina, itd. ) jer je proizvod tako koncipiran da je ugradnja jako jednostavna a efekat maximalan, što se na fotografijama i da videti .   

Konac po želji  (beli, plavi, crni, crveni, sivi, zeleni fluorescentni. . . )
       

Obloga VOLANA, izrađena je od 100% prirodne kože (u ponudi glatka i rupičasta), koja se koristi u auto – industriji za presvlačenje volana novije generacije. UZ SVAKU KUPLJENU KOŽNU OBLOGU VOLANA DOBIJATE OVEREN GARANTNI LIST ZA KOŽU, SA GARANCIJOM U TRAJANJU OD 5 GODINA.

TRENUTNO U PONUDI ZA PREKO 250 MODELA RAZLIČITIH VOLANA.

Sve fotografije su iz naše „KREATIVNE RADIONICE“ i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova (fotografisano pre i posle same ugradnje).  

 

  • CENA OBLOGE VOLANA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . = 2399 dinara.

. . . . . . . . . . . . . . . . . ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 4000 din. DOSTAVA „GRATIS“ . . . . . . . . . . . . . .

 

Pored pomenute kožne obloge za Opel Astru G, `NA ZAHTEV KUPCA izradjujemo i druge tipske obloge volana ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA`.

SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU).  DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.                           

Kontaktirajte nas,  i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „KOŽNA obloga VOLANA tipska – Opel Astra G – 100% koža NOVO“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *