FORD C-MAX obloga menjača (2007-2010) 5 brzina / KOŽA 100%

Obloga menjača, izrađena je od 100% prirodne kože, koja se koristi u auto – industriji za tapaciranje automobila novije generacije.

Na zalihama

Opis

PULSAR –  SINCE 1924 – TRADEMARK
—————————————————————————————-
„ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM  –  TRADICIJA KOJA TRAJE“
                                    

„RADIMO NON-STOP“ nesmetano „BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN,  jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . .   porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . .  (sve kao u Nemačku).

. . . . . . . . . . . . . „RADNO VREME – DOK NE POPADAMO“  . . . . . . . . . . .

ISPORUKA IDE „DANAS ZA SUTRA“, ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo – tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično – ali i to se da rešiti).

KUPOVINOM DOBIJATE SAMO KOŽU MENJAČA, KOJU MONTIRATE NA VAŠE VEĆ POSTOJEĆE PLASTIČNE RAMOVE I RUČICE. . . DAKLE, SVE ŠTO SE ZOVE PLASTIKA,  BROJEVI BRZINA,  RAM, RUČICA, RUČKA, KRUŠKA (KAKO GOD VI TO IMENOVALI), NIJE PREDMET PRODAJE. . . NEMAMO IH U PONUDI. . . I NEMA POTREBE DA SE IZLAŽETE DODATNIM TROŠKOVIMA. . . JER IH VEĆ POSEDUJETE U VAŠEM AUTOMOBILU (samo ih presvucite).  


100% prirodna koža (crna)
Konac po želji  (beli, plavi, crni, crveni, žuti (limun i zlatni), crem, sivi, braon (mat i mahagoni), lavanda, pink, bordo, zeleni (fluorescentni, SMB i bledo zeleni), narandžasti (fluorescentni). . . )

Obloga menjača, izrađena je od 100% prirodne kože, koja se koristi u auto – industriji za tapaciranje automobila novije generacije.  

Sve fotografije su iz naše „KREATIVNE RADIONICE“ i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova (fotografisano pre same ugradnje).  

Montaža brza i jednostavna, jer je original kroj za Ford C-Max (2007-2010), 5 brzina.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 4000 din. DOSTAVA „GRATIS“ . . . . . . . . . . . . .

 

Pored pomenutog Ford C-Max-a,  `NA ZAHTEV KUPCA IZRAĐUJEMO KOŽICE MENJAČA I RUČNE ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA`.

SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU). DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.                           

Kontaktirajte nas,  i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.

Dodatne informacije

Boja

Crna, Bela, Crvena

Konac

Beli, Plavi, Crni, Crveni, Žuti( limun ), Žuti ( zlatni ), Krem, Sivi, Braon ( mat ), Braon ( mahagoni ), Lavanda, Pink, Bordo, Zeleni ( fluroscentni ), Zeleni ( SMB i bledo zeleni ), Narandžasti ( fluroscentni ), Drugo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „FORD C-MAX obloga menjača (2007-2010) 5 brzina / KOŽA 100%“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *