BMW E60 obloga ručne kočnice ALKANTARA konac po želji NOVO

Na zalihama

Opis

PULSAR –  SINCE 1924 – TRADEMARK
—————————————————————————————-
„ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM  –  TRADICIJA KOJA TRAJE“
                                     


„RADIMO NON-STOP“
 nesmetano „BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN,  jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . .   porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . .  (sve kao u Nemačku).

. . . . . . . . . . . . . „RADNO VREME – DOK NE POPADAMO“  . . . . . . . . . . .

ISPORUKA IDE „DANAS ZA SUTRA“, ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo – tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično – ali i to se da rešiti).           

KUPOVINOM DOBIJATE SAMO OBLOGU RUČNE KOČNICE OD ALKANTARE (ne prekriva ručicu ručne kočnice, obloga ide do falca), KOJU MONTIRATE NA VAŠE VEĆ POSTOJEĆE PLASTIČNE RAMOVE . . . DAKLE, SVE ŠTO SE ZOVE PLASTIKA, RUČKA, KRUŠKA (KAKO GOD VI TO IMENOVALI), NIJE PREDMET PRODAJE. . . I NEMA POTREBE DA SE IZLAŽETE DODATNIM TROŠKOVIMA. . . JER IH VEĆ POSEDUJETE U VAŠEM AUTOMOBILU (samo ih presvucite).  

Alkantara (crna)

Konac po želji  (beli, plavi, crni, crveni, žuti (limun i zlatni), crem, sivi, braon (mat i mahagoni), lavanda, pink, bordo, zeleni (fluorescentni, SMB i bledo zeleni), narandžasti (fluorescentni). . . )

 

Obloga ručne je izrađena od najkvalitetnije alkantare, koja se koristi u auto – industriji za tapaciranje automobila najnovije generacije (što se na slikama i da videti po teksturi materijala i završnim šavovima). 

 

Sve fotografije su iz naše „KREATIVNE RADIONICE“ i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova (fotografisano pre same ugradnje).  

Montaža brza i jednostavna, jer je original kroj za BMW E-60 (2004-2006).

 

  . . . . . „ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 4000 din. DOSTAVA „GRATIS“ . . . . .  


Pored pomenutog BMW-a E-60,  `NA ZAHTEV KUPCA IZRAĐUJEMO KOŽICE MENJAČA I RUČNE ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA`.  


SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU). DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.                           

Kontaktirajte nas,  i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BMW E60 obloga ručne kočnice ALKANTARA konac po želji NOVO“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *